Leercoach Natasja

Missie

Anders Leren Denken wil samen met kinderen en jongeren zoeken naar hun voorkeursstijl van leren. Samen zoeken we naar de oorsprong van de leerproblemen en stellen we vast welke oplossing nodig is om mee te kunnen komen op school. Dit betekent dat we bij Anders Leren Denken een brug willen slaan tussen hoe uw kind leert en wat er van uw kind verwacht wordt op school.

 

Visie:

a. Met behulp van diverse methodieken stellen wij de leerstijlvoorkeur van uw kind vast.

b. Het kind krijgt een onderwijskundig onderzoek en wordt getest op het leren met een visuele voorkeur, uit dit onderzoek komt ook naar voren of er andere problematiek speelt.

c. De ogen van uw kind worden getest zodat we weten of de hersenhelften (links en rechts) voldoende samenwerken.

d. Uw kind krijgt oefeningen, waarbij leren en bewegen gekoppeld worden om de herstenstam te helpen zich weer op leren te richten.

e. Wij stellen samenwerking met de school en u als ouder/verzorger op prijs, dit helpt ons sneller bij het leerproces van uw kind. Daarom is contact met u en de school essentieel.

 

 

 

Ik ben Natasja Oving, getrouwd, ik heb 2 kinderen en ben woonachtig nabij Apeldoorn op een prachtige boerderij met onze paarden en hondjes. Hier heb ik ook mijn kindercoachpraktijk gevestigd.

 

Na circa 15 jaar onderwijs (basisonderwijs en voortgezet onderwijs, mbo en hbo), heb ik zicht gekregen welke (leer)problemen zich manifesteren bij kinderen en jongeren. Naast mijn baan in het voortgezet onderwijs, heb ik deze praktijk geopend om kinderen meer op maat te kunnen helpen.

 

Leerproblemen worden uiteindelijk vergezeld door motivatieverlies, faalangst en gedragsproblematiek. Immers verliest het kinds het vertrouwen in zijn of haar eigen kunnen. Als coach richt ik mij binnen deze praktijk om kinderen weer te helpen om plezier te krijgen in het leren op school. Leren wordt gekoppelt aan leren in beweging en met plezier!

 

 

 

 

 

 Vanuit de eigen talenten leren kinderen  met een visuele leerstijl om hun leerstijl te koppelen aan wat zij moeten kunnen op school. Ze leren 'anders te denken'.

 

Diploma's:

  • Into Balance coach/trainer (minitrampolines, Beeld & Brein)
  • Reken- en Spelling bootcamp trainer 
  • Equi-Coach (Equine Assisted Coach, Keulseweg)
  • Kindercoach (Laudius)
  • Beelddenk Coach, Specialist, Visueel Screener (Beeld & Brein, FON gecertificeerd, Ik leer anders)
  • Onderwijskunde/pedagogiek MSc, Universiteit Utrecht
  • Pabo, lerarenopleiding basisonderwijs
  • 2e graads lerarenopleiding Geografie
gallery/image4
gallery/helpen 2
gallery/kinderen bellicon